Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районній державній адміністрації обговорили проведення заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 11:34
Кількість переглядів: 234

Фото без опису    06 травня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Валентини Головатої відбулось засідання організаційного комітету з питань проведення у районі заходів з відзначення у 2021 році Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

    В засіданні взяли участь представники районної державної адміністрації, районної ради, Скадовської міської ради, військової частини А2845, відділу прикордонної служби «Скадовськ» I категорії (тип Б), голова районної ради ветеранів, керівництво ДП «Скадовський морський торговельний порт» та Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів України».

Учасниками організаційного комітету були розглянуті питання щодо стану виплат щорічної разової грошової допомоги ветеранам війни,  відвідувань учасників війни за місцем проживання, прибирання території, що прилягають  до пам’ятників, обелісків, меморіалів воїнам – визволителям, місць поховань  учасників Другої світової війни, загиблих часників АТО в населених пунктах району та проведення святкових заходів з дотриманням карантинних вимог.

8 травня 0 21.00 год на Центральній площі міста пройде акція «Перша хвилина миру», яка символізує перші хвилини миру в Європі по завершенні Другої світової війни та акція «Маки пам’яті».

Вже за традицією, яка склалася на Скадовщині, 8 травня відбудеться покладання квітів до пам’ятника загиблим морякам на о. Джарилгач та вінка Слави на хвилі Чорного моря.

9 травня о 9.00 год планується церемонія покладання квітів до Вічного вогню на Алеї Слави та до могил загиблих воїнів в населених пунктах району, які в різні часи виборювали і захищали Україну.

 

                                                              Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора