Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник області офіційно представив голову Скадовської РДА Михайла Павліша

Дата: 06.05.2021 17:11
Кількість переглядів: 278

Фото без опису       Сьогодні, 6 травня, під час робочої поїздки до Скадовського району голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир офіційно представив новопризначеного голову райдержадміністрації – Павліша Михайла Васильовича.

Відповідне Розпорядження про призначення підписав Президент України Володимир Зеленський 28 квітня 2021 року № 474/2021-рп.

У заході взяли участь актив Скадовського району в нових територіальних межах, голови об'єднаних територіальних громад, представники райдержадміністрації, керівники  підприємств, установ та організацій, представники районних громадських організацій та місцевих засобів масової інформації.

У своєму вітальному слові очільник області зазначив : « Ви очолили один із кращих районів області. І сьогодні головне - спрямувати роботу на виконання завдань Президента України, на розвиток громад району та на процвітання Скадовщини, як туристичного краю».

В свою чергу Михайло Павліш подякував за довіру та наголосив: «В повній мірі усвідомлюю той рівень відповідальності, яка покладена на голову районної державної адміністрації. Тому всі свої зусилля спрямую на розвиток нашого регіону, якісне та своєчасне виконання програми Президента України «Велике будівництво». Шукатиму нові підходи та баланс між заходами, які вживаються проти пандемії COVID-19 та комфортним перебуванням відпочиваючих у нашому районі. Адже кожен з нас здатний і зобов’язаний зробити свій внесок у розвиток рідного краю».

До привітань приєдналися  голова районної ради Віталій Соловйов, Скадовський міський голова  Олександр Яковлєв та депутат Херсонської обласної ради Віталій Булюк , які побажали  новому керівнику району успіхів, плідної праці, мудрості і відповідальності у прийнятті виважених рішень та виконанні поставлених задач на користь району.

Фото без опису     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора