Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка малого та середнього бізнесу в умовах COVID-19

Дата: 22.04.2021 16:31
Кількість переглядів: 195

Фото без опису     Мале і середнє підприємництво відіграє значну роль в підвищенні рівня конкурентоспроможності району, відновленні сталого економічного зростання та розвитку сприятливого середовища для провадження підприємницької діяльності, у збалансуванні інтересів учасників ринку, забезпечує насичення усіх сегментів ринку товарами та послугами, сприяє позитивним економічним та соціальним тенденціям розвитку міста і району.

            З метою надання малим та середнім підприємствам чіткого уявлення про найважливіші питання та нові рішення, необхідні для ефективної безперервності та стійкості бізнес процесів. Мережа Центрів Інформаційної Підтримки Бізнесу запрошує керівників/ць та власників/ць малого та середнього бізнесу усіх галузей  Скадовського району прийняти участь у Бізнес-тренінгу "Плануємо зростання: Вектори Next Normality", який відбудеться      27 квітня, з 10:00 до 14:00 у форматі онлайн, на платформі Zoom, участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації на сайті https://bc.biz.mk.ua/vektory-next-normality/?bx_sender_conversion_id=229122&utm_source=newsletter&utm_medium=mail&utm_campaign=dani_dostupu_ii_videokonferentsiya_dlya_pidpryyemtsiv_m_mykolayeva_vedennya_biznesu_v_umovakh_karan  та погодження від організаторів.  Кінцева дата реєстрації:             26 квітня 2021 року, до 15:00 . 

             Бізнес-тренінг має на меті надати експертну інформацію про типові ситуації та статистичні дані крізь призму COVID-19. Завдяки отриманим знанням на бізнес-тренінгу керівники зможуть чітко визначити перспективи розвитку свого підприємства в умовах поширення пандемії, зрозуміти, як бізнес може підготуватися до наступних стабілізаційних процесів, основних компонентів планування стійкості та трансформацій.

Під час тренінгу буде  розглянуто випадки та приклади кризових комунікацій, аналіз видів негативних коментарів та обговорено індивідуальні та загальні підходи реагування на кризи. Зокрема, буде розглянуто неефективні стратегії кризової реакції, такі як агресія, напад на опонентів, відмова відповідати. Що насправді сталося і що ми робимо, щоб усе виправити? New Normal працює як лакмус сталості бізнесу, спроможності бізнес-моделі та управлінської ефективності. Які продукти та послуги будуть конкурентними на ринку в     2021 і далі? Який контент буде актуальним? Що буде ключовим фактором для збереження та розвитку бізнесу? Та чи перейшла Україна в онлайн-світ? Всі ці та інші питання буде розглянуто.

Прийміть участь у тренінгу, ставайте учасником проекту та докладайте максимальних зусиль, щоб забезпечити стійкий розвиток свого бізнесу й стати лідером галузі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора