Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про підготовку баз стоянок маломірних суден до їх експлуатації під час навігаційного сезону

Дата: 22.04.2021 11:50
Кількість переглядів: 238

  В Скадовському районі триває підготовка до відкриття навігації. Так, 21 квітня 2021 року комісією з огляду баз стоянок малих (маломірних) суден було проведено перевірку причалів ФОП «Меркотан», бази відпочинку «Скадовськ» та аматорського об’єднання «Джарилгач», який розташований в с. Лазурне. 

   Комісією, під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої та членів комісії, в склад якої входять представники органів місцевого самоврядування, Скадовського РС ГУ ДСНС України, відділу прикордонної служби «Скадовськ», Скадовського районного відділу поліції, Чорноморсько-Азовського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України, сектору поліцейської діяльності на воді Херсонського районного управління поліції, було проведено огляд баз стоянок маломірних суден. Мета огляду – дотримання законодавства судновласниками в сфері експлуатації та утримання плавзасобів в контрольованому прикордонному районі та забезпечення охорони життя людей при перевезенні малими (маломірними) суднами.

Всього на сьогодні обстежено 6 баз стоянок Скадовського району. По результатам роботи комісії виявлено ряд недоліків, які доведені до власників причалів для їх усунення.

Також планується комісійний огляд баз стоянок маломірних суден які розташовані в Каланчацькій та Бехтерській територіальних громадах. Робота в даному напрями триває.

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора