Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оздоровча комісія розпочала свою роботу

Дата: 16.04.2021 16:04
Кількість переглядів: 213

Фото без опису    Комісія з перевірки готовності до відкриття та функціонування закладів оздоровлення і відпочинку на території Скадовського району під головуванням  заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої розпочала свою роботу.

     Комісія покликана створювати оптимальні умови для безпечного перебування дорослих та дітей у закладах оздоровлення та відпочинку, забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя, безпеки для життя і здоров`я відпочиваючих і туристів, здійснювати контроль за діяльністю закладів оздоровлення і відпочинку незалежно від форми власності та підпорядкування, впорядковувати діяльність, забезпечувати дотримання правил розміщення, улаштування та експлуатації закладів оздоровлення і відпочинку в Скадовському районі.

14 квітня 2021 року члени комісії оглянули ДП «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» та Санаторій «Чайка» ПБП «Парітет» щодо готовності до відкриття та функціонування на період оздоровчого сезону 2021 року. В результаті чого було підписано Акти прийняття оздоровчих закладів.

Дані заклади по праву вважаються вже багато років одними з кращих лікувально-оздоровчих закладів півдня України та мають лiцензiю Мiнiстерства охорони здоров’я України на здійснення медичної практики й вищу акредитаційну категорію.

Запрошуємо усіх на відпочинок та оздоровлення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора