Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підведено підсумки та нагороджено учасників навчальних зборів територальної оборони

Дата: 16.04.2021 14:27
Кількість переглядів: 201

Фото без опису    З 07 по 16 квітня 2021 року в Скадовському районі відбулися позапланові навчальні збори 124-ї окремої бригади територіальної оборони.

Захід реалізовувався з метою освоєння військової тактики і відпрацювання практичних навичок відповідно до Плану проведення навчань з підготовки військовозобов’язаних підрозділів 124-ї окремої бригади територіальної оборони.

На урочистому шикування особового складу 124-ї окремої бригади територіальної оборони заступник голови районної державної адміністрації Валентина Головата нагородила військовозобов’язаних Почесними грамотами голови районної державної адміністрації за сумлінну службу українському народові, високий патріотизм, значний особистий внесок у справу розвитку Української держави.

«Державний суверенітет значною мірою залежить від організованості та активності суспільства. Ворог не наважиться на повномаштабний наступ, якщо буде бачити здатність суспільства швидко мобілізуватися. Тому кожен захід із територіальної оборони, кожен активний боєць є підтвердженням здатності захистити нашу Україну. Дякую за державницьку позицію та бажаю Вам і Вашим сім’ям міцного здоров'я, добра та щастя, мирного неба над Україною!»,-наголосила у своєму привітанні Валентина Головата.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора