Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З робочою поїздкою до Скадовська завітав голова обласної державної адміністрації Сергій Козир

Дата: 29.03.2021 10:38
Кількість переглядів: 543

Фото без опису     Фото без опису                         У рамках робочої поїздки до Скадовська голова облдержадміністрації Сергій Козир разом з головою райдержадміністрації Світланою Покутньою та присутніми оглянув   Скадовський аеропорт.

Варто наголосити, що поновлення роботи Скадовського місцевого аеропорту надасть можливість розвитку малої авіації. Після модернізації злітно-посадкової смуги ( довжина 1100 м) та навігаційної системи, аеропорт зможе не тільки обслуговувати тренувальні стрибки з парашутом членів обласного аероклубу, а й здійснювати рейси малої авіації.

«Цей проєкт, без перебільшення, буде цікавий для розвитку малої авіації в регіоні. А ще розвиток повітряних видів спорту позитивно відобразиться на туристичній сфері, адже ще більше туристів матимуть змогу приїжджати в місто на березі Чорного моря. Окрім того, саме Скадовськ має статус дитячого курорту національного значення», - зазначив Сергій Козир.

Під час візиту Сергій Козир відвідав КНП «Скадовська центральна міська лікарня» та оглянув приймальне відділення екстреної медичної допомоги.

Зазначимо, що  в рамках національної програми «Велике будівництво» в 2020 році виготовлено проєкт та отримано експертний звіт реконструкції приймального відділення. Проєкт виконано згідно рекомендацій, які були надані МОЗ України («Brendbook» приймального відділення). За об’єктом «Реконструкція частини будівлі з прибудовою приймального відділення (екстреної медичної допомоги) опорного закладу Скадовської центральної районної лікарні по вул. Шмідта, 24 у м. Скадовськ, Херсонської області» за рахунок коштів районного бюджету у 2020 році профінансовано виготовлення проєктної документації в сумі 678047,18 грн., які є складовою загальної суми – 11 441,850 тис. грн. - державного бюджету.

Наразі до приймального відділення вже завезено необхідне обладнання та встановлено меблі.

Скадовське відділення екстреної медичної допомоги  функціонально розділене на зону приймального відділення, зону деконтамінації, яка складається з двох блоків приміщень для чоловіків і жінок. Також відкриті загально-медична, адміністративно-господарська, санітарно-гігієнічна зони та діагностичний блок.

Зокрема Сергій Козир відвідав КП «Очисні споруди» Скадовської міської ради та переглянув виконанні роботи по проєкту «Реконструкція комплексу міських очисних споруд по очистці стічних каналізаційних вод    КП «Очисні споруди». Очільник області наголосив на виконанні  запланованих робіт в повному обсязі до 15 квітня 2021 року.

За результатами зустрічі були підведені підсумки та залишаються завдання, які потребують спільної уваги як районної державної адміністрації так і Скадовської громади.

Фото без опису      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора