Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

25 березня – День Служби безпеки України

Дата: 25.03.2021 16:52
Кількість переглядів: 593

Фото без опису    Щорічно 25 березня в Україні відзначається День Служби безпеки України. Свято було засновано Указом Президента України № 193/2001, враховуючи заслуги СБУ в справі захисту державного суверенітету України, конституційного ладу, територіальної цілісності, законних інтересів держави, а також у забезпеченні прав і свобод людини і громадянина.

З нагоди професійного свята сьогодні привітали працівників Скадовського міжрайонного відділу управління Служби безпеки України в Херсонській області.

Світлана Покутня висловила щиру вдячність за сумлінне й самовіддане виконання конституційного обов’язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави. Окремі слова подяки і пошани висловила ветеранам Служби безпеки України, що віддали багато сил і здоров’я нелегкій праці по захисту України.

«Міцного здоров’я, благополуччя, наснаги, людської шани та нових професійних успіхів,- побажала очільниця району. Безпечної Вам служби, миру та подальших успіхів у виконанні такого почесного обов’язку! Зі святом!»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора