Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перші кроки підготовки до курортно-туристичного сезону 2021

Дата: 23.03.2021 09:32
Кількість переглядів: 613

Фото без опису      Відповідно до пункту 28 Постанови Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року  № 1147 «Про прикордонний режим»,  об’єкти базування щороку до початку навігаційного періоду підлягають огляду спільною комісією, яка утворюється райдержадміністраціями, до складу якої включаються представники райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування, інспектори  Мінприроди, державного органу, що здійснює  нагляд за безпекою судноплавства та реєстрацією суден, представники Держрибагентства (у разі потреби), органів Національної поліції, ДСНС і Державної прикордонної служби.

Першим кроком в напрямку цієї роботи було проведення першого засідання під керівництвом Світлани Покутньої, в якому взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Валентина Головата, керівник апарату РДА Андрій Кириченко, представники районної державної адміністрації, відділу прикордонної служби «Скадовськ» I категорії (тип Б), районного сектору ГУ ДСНС України в Херсонській області , державного підприємства «Скадовське досвідне лісомисливське господарство».

В ході наради були визначені першочергові заходи щодо підготовки пунктів базування маломірних плавзасобів та упорядкування діяльності пунктів прокату самохідних і несамохідних плавзасобів.

За результатами засідання було вирішено:

  • створити районну комісію з огляду пунктів базування маломірних суден, розташованих у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі на о. Джарилгач під час навігаційного сезону 2021 року;
  • 25 березня 2021 року провести розширену нараду за участю представників Чорноморсько-Азовського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України, голів новостворених територіальних громад та районних служб, які входять до складу комісії.

«В пріоритеті – дотримання законодавства та безпека людей»,- підвела підсумки наради голова районної державної адміністрації Світлана Покутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора