Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Покладанням квітів вшанували пам’ять Т.Г. Шевченка з нагоди 207-річниці від дня народження

Дата: 09.03.2021 14:54
Кількість переглядів: 722

Фото без опису     В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті і з великою любов’ю та повагою передає з покоління в покоління. Для нас такою святинею є натхненник національних ідей, провідник добра, волі, щастя і правди – Тарас Григорович Шевченко.

Вже доброю традицією стало щорічне вшанування світлої пам’яті Великого Кобзаря покладанням квітів до його пам’ятника. У пошануванні духовного батька української нації взяли участь голова районної державної адміністрації Світлана Покутня, керівництво та представники органів місцевого самоврядування, представники районної державної адміністрації та колектив комунального закладу «Скадовський міський будинок культури  ім. Т.Г. Шевченка».

Усе життя і творчість Тараса Шевченка присвячені українському народу. Безсмертна могутня сила його таланту, проникливість і глибина його думки, мужність і ніжність його лірики, гострота і пристрасність його слова, мужність і пісенність його віршів відзначена самовідданою любов’ю до своєї Батьківщини, до свого народу. Життєдайна поезія Шевченка вселяє в нас надію в майбутнє українського народу і подальше його процвітання.

Фото без опису      Фото без опису

        Великий Кобзар став знаковою фігурою не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя.

Ми, нащадки, будемо завжди берегти у серцях той вогник любові до рідної країни, який запалив поет своїми творами.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора