Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада щодо зміни порядку надання соціальних послуг та державних допомог

Дата: 16.02.2021 17:13
Кількість переглядів: 589

Фото без опису  У зв’язку з децентралізацією дещо змінився порядок надання соціальних послуг та державних допомог. Саме це стало приводом для обговорення порядку взаємодії управління праці та соціального захисту населення та відділу надання адміністративних послуг Скадовської міської ради.

16 лютого 2021 року відбулася робоча нарада при голові районної державної адміністрації Світлани Покутньої за участі  голови міської ради  Олександра Яковлєва . В ході наради розглядалися питання пошуку шляхів для поліпшення прийому громадян, надання якісних послуг, своєчасного розгляду та прийняття рішень з призначення державних допомог та інші  питання, що потребували нагального вирішення.

Головою районної державної адміністрації Світланою Покутньою  дано доручення управлінню праці та соціального захисту населення поновити надання консультацій, відділу надання адміністративних послуг – подовжити прийом громадян  до 7 годин на день та розмістити інформацію про графік роботи, телефони «гарячої лінії» відділу для відвідувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора