Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Херсонщина готова до негоди

Дата: 12.02.2021 08:50
Кількість переглядів: 455

Фото без опису         План заходів в умовах можливого погіршення погодних умов, яке гідрометеорологи прогнозують уже відзавтра, обговорили під час міжвідомчого оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Так, з метою оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, викликані негодою, на базі Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації цілодобово функціонуватиме обласний штаб. Такі ж штаби працюватимуть і на районному рівні.

Окрім того, на території області приведені в готовність наявна спецтехніка, а також аварійні бригади об’єктів критичної інфраструктури. Також готові до розгортання 163 стаціонарних пункти обігріву.

На випадок складної ситуації на автомобільних шляхах Херсонщини Головне управління ДСНС України в області забезпечить готовність техніки підвищеної прохідності для використання в якості тягачів. Загалом же жителів регіону просять мінімізувати пересування в умовах погіршення погодних умов, особливо з використанням автотранспорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора