Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Альтернативна (невійськова) служба

Дата: 09.02.2021 16:59
Кількість переглядів: 507

Фото без опису       09 лютого 2021 року під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої, за участю директора Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Катерини Андрющенко, військового комісару Скадовського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгенія Куца, головного лікаря Комунального некомерційного підприємства  «Скадовська центральна міська лікарня» Костянтина Руденко, головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Алли Хмельової та представників структурних підрозділів РДА відбулось засідання  районної комісії з питань проходження альтернативної (невійськової) служби.

            На засіданні комісії Валентиною Головатою було зачитано заяву призовника 2001 року народження, який є віруючою людиною та за релігійними поняттями бажає пройти альтернативну (невійськову) службу.

            Весь перелік документів призовником було надано комісії для розгляду.

            Військовим комісаром було задано ряд питань призовнику, який чітко відповідав на поставлені запитання. Також було вказано на необхідність проходження призовної комісії відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».

           Члени комісії одноголосно проголосували за надання згоди проходження альтернативної (невійськової) служби на одному з комунальних підприємств м. Скадовськ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора