Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Компенсацію для підприємств теплопостачання не перекладатимуть на органи місцевого самоврядування

Дата: 09.02.2021 16:08
Кількість переглядів: 477

Фото без опису      На цьому наголосив Херсонський міський голова Ігор Колихаєв під час спільного пресбрифінгу з т.в.о.голови облдержадміністрації Сергієм Козирем щодо підписання Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води громадянам України.

Документ укладено між Кабінетом Міністрів України, НКРЕКП, «Нафтогаз» та мерами міст.

«Різниця у ціні не буде навантаженням на міський бюджет та на наших громадян. Наразі є діалог між владою та мерами міст. Якщо надалі держава буде чути проблеми, які є на рівні міст, то ми підемо кроками для стабільного розвитку нашої держави», - зазначив Ігор Колихаєв.

За словами Сергія Козиря, Меморандум також передбачає, що теплопостачальні підприємства гарантовано отримуватимуть газ для виробництва тепла та постачання його у домівки громадян упродовж усього опалювального періоду 2020-2021 років.

«Для цих підприємств передбачені відстрочка оплати за природний газ та компенсація різниці між ринковою ціною природного газу та ціною, врахованою в тарифах за тепло», - зазначив Сергій Козир.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора