Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 08.02.2021 14:59
Кількість переглядів: 493

         Станом на 08 лютого 2021 року на 9-00 годину всього інфікованих на COVID-19 в районі з початку пандемії – 627 осіб. За вихідні захворіло 7 осіб (серед них  дітей немає).

            - 566 людини побороли недуг,

- 16 людей померли.

На самоізоляції під наглядом Комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги»  перебуває на амбулаторному лікуванні 33 осіб з позитивним результатом РНК-вірусу COVID -19 та  68 контактних.

 В Комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 14 осіб хворих на COVID-19, із них:

            Зі Скадовського району 12 осіб, а саме:

- 6 жінок, 3 чоловіків (м. Скадовськ)

- 1 чоловік (в/ч)

- 1 жінка (с.м.т. Лазурне)

- 1 жінка (с. Новомиколаївка)

            Каланчацький район 2 особи, а саме:

- 1 чоловік (с.м.т. Каланчак)

- 1 жінка (с. Приображенка)

            За вихідні КНП «Скадовський ЦПМСД» було відібрано 18 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР від амбулаторних хворих  та КНП «Скадовська ЦМЛ» було відібрано 9 зразки біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР та 29 досліджень методом ІФА від стаціонарних хворих.

З початку карантину в районі зареєстровано 11 захворілих на COVID-19 медичних працівників Комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня», з них 2 лікаря та 9 – середній медичний персонал. Дев`ять медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків, один знаходиться на лікуванні, один – помер. На звітну дату по одному випадку складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення який займався лікуванням хворих на COVID-19, два випадки непов’язані з виробництвом, інші випадки розслідуються, з них один смертельний.

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
–уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора