Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча група з легалізації найманої праці розпочала 2021 рік черговими обстеженнями місць діяльності суб?єктів господарювання м.Скадовськ

Дата: 29.01.2021 15:43
Кількість переглядів: 451

Фото без опису      29 січня 2021 року було здійснено вихід по м.Скадовськ робочої групи з питань легалізації найманої праці за участю представників структурних підрозділів РДА,  відділу забезпечення поповнення бюджету  фінансово-економічного управління головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області,  Скадовської ДПІ Херсонського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній республіці Крим та м.Севастополі, Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості.

Обстежено 13 суб’єктів господарської діяльності,  найманих працівників без оформлення трудових відносин у відповідності до чинного законодавства не виявлено.

            При перевірці мали місце заключені цивільно – правові договори з працівниками.           Просимо роботодавців переглянути заключені раніше договори цивільно – правового характеру, та заключити з працівниками трудові договори.

На теперішній час питання легалізації трудових відносин є дуже актуальним, адже від цього залежать як рівень соціального захисту кожної окремої людини, так і розвиток економіки ї держави в цілому. Від неналежного оформлення трудових відносин, перш за все, страждає особа, яка погоджується на таку працю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора