Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 13.01.2021 13:00
Кількість переглядів: 281

        Станом на 13 січня 2021 року на 9-00 годину всього інфікованих на COVID-19 в районі з початку пандемії - 513 особи. За останню добу захворіло 10 осіб (серед них дітей немає).

            - 433 людей побороли недуг,

- 14 людей померли.

На самоізоляції під наглядом Комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги»  перебуває на амбулаторному лікуванні 46 людей з позитивним результатом РНК-вірусу COVID -19 та  53 контактних.

 В Комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна районна лікарня» на лікуванні перебуває 21 особа хворих на COVID-19, із них:

            Зі Скадовського району 20 осіб, а саме:

-  6 жінок, 6 чоловіків (м. Скадовськ),

-  1 жінка, 1 чоловік (с. Красне),

-  1 чоловік (с. Приморське),

-  1 жінка (с.м.т. Лазурне),

-  1 чоловік (с. Благодатне),

-  1 жінка, 1 чоловік (с. Широке),

-  1 жінка (с. Новомиколаївка).

З Каланчацького району 1 особа, а саме:

-  1 жінка (с.м.т. Каланчак).

           За останню добу було відібрано КНП «Скадовський ЦПМСД» було відібрано 19 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР від амбулаторних хворих та КНП «Скадовська ЦРЛ» було відібрано 7 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР від стаціонарних хворих.

З початку карантину в районі зареєстровано 9 захворілих на COVID-19 медичних працівників Комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна районна лікарня», з них 2 лікаря та 7 – середній медичний персонал. Семеро медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків, один знаходиться на лікуванні, один – помер. На звітну дату по одному випадку складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення який займався лікуванням хворих на COVID-19, два випадки непов’язані з виробництвом, інші випадки розслідуються, з них один смертельний.

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
–уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора