Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 24.12.2020 15:48
Кількість переглядів: 389

         Станом на 24 грудня 2020 року на 9-00 годину всього інфікованих на COVID-19 в районі з початку пандемії - 431 осіб. За останню добу захворіло 15 осіб (серед них одна дитина).

- 333 людей побороли недуг,

- 13 людей померли.

На самоізоляції під наглядом Комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги»  перебуває на амбулаторному лікуванні 68 людей з позитивним результатом РНК-вірусу COVID -19 та  114 контактних.

 В Комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна районна лікарня» на лікуванні перебуває 24 особи хворих на COVID-19, із них:

            Зі Скадовського району 17 осіб, а саме:

-  11 жінок, 2 чоловіка (м. Скадовськ),

-  1 дитина (с.м.т. Лазурне),

-  1 жінка (с. Тарасівка),      

-  1 жінка (с. Шевченко),

-  1 жінка (с. Таврія).

З Каланчацького району 7 осіб, а саме:

-  3 жінки, 3 чоловіка (с.м.т. Каланчак),

-  1 чоловік (с. Мирне).

           За останню добу було відібрано 21 зразок біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР, в т.ч. 1 зразок від стаціонарного хворого, 20 – від амбулаторних хворих.

З початку карантину в районі зареєстровано 8 захворілих на COVID-19 медичних працівників Комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна районна лікарня», з них 2 лікаря та 6 – середній медичний персонал. Шестеро медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків, один знаходиться на лікуванні, один – помер. На звітну дату по одному випадку складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення який займався лікуванням хворих на COVID-19, два випадки непов’язані з виробництвом, інші випадки розслідуються, з них один смертельний.

 

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:
– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
–уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора