Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зігріємо добром усіх дітей

Дата: 19.12.2020 18:55
Кількість переглядів: 229

Фото без опису   Новорічні свята – це зимова казка для всіх, а особливо для дітей. Щасливі радісні обличчя у дітей, розуміння  їхніх проблем, захисту їх прав, інтересів та потреб -  головна мета держави.

         19 грудня 2020 року  Скадовською районною державною адміністрацією було організовано та проведено свято до Дня Святого Миколая для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території Скадовського району.

         З Днем Святого Миколая всіх  присутніх привітала голова районної державної адміністрації Світлана Покутня, яка побажала, щоб у 2020 році залишилися усі негаразди, а прийдешній 2021 рік виправдав усі добрі надії і прагнення та приніс у кожну домівку добробут, мир, взаєморозуміння й любов, здоров’я, успіхи у навчанні. Нехай  здійсняться у новому році всі  найзаповітніші мрії та бажання.

         Подарунком від аматорів районного Будинку культури стало веселе святкове дійство із яскравою концертною програмою.

         Традиційно Святий Миколай вручив дітям солодощі та іграшки від Скадовської районної державної адміністрації та міської ради.  Помічники Святого Миколая в особі працівників служби у справах дітей райдержадміністрації продовжують зігрівати теплом та опікою всіх дітей пільгових категорій Скадовського району.

Добро робити легко – приєднуйтесь!!!

                                              Фото без опису

 

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора