Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено координаційну нараду з питань обороноздатності Скадовського району

Дата: 18.12.2020 09:42
Кількість переглядів: 249

Фото без опису         17 грудня 2020 року в районній державній адміністрації була проведена координаційна нарада з питань організації та проведення приписки юнаків району, проведення призовів у 2021 році та інших питань, пов’язаних з територіальною обороною під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Головатої В.А.

        На нараді були присутні  військовий комісар Скадовського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Куц Є.О., заступник військового комісара майор Губар В.Є. та головний спеціаліст відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Мурзін О.М.

Військовим комісаром до присутніх було доведено ряд актуальних питань, які виникають внаслідок проведеної реформи децентралізації, а саме фінансування оборонних програм, призовних кампаній.

За результатами наради було прийнято рішення щодо надання рекомендацій новоствореним територіальним громадам по розробці районних програм з призову, мобілізації та територіальної оборони, підготовлені проекти фінансових розрахунків в розрізі кожної громади окремо та надання їм практичної допомоги з розробки цих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора