Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 16.12.2020 14:47
Кількість переглядів: 214

       Станом на 16 грудня 2020 року на 9-00 годину всього інфікованих на COVID-19 в районі з початку пандемії - 366 людини. За вихідні захворіло 7 осіб (серед них дітей немає).

- 291 людей побороли недуг,

- 10 людей померли.

На самоізоляції під наглядом Комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги»  перебуває на амбулаторному лікуванні 44 людей з позитивним результатом РНК-вірусу COVID -19 та  46 контактних.

 В Комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна районна лікарня» на лікуванні перебуває 25 осіб хворих на COVID-19, із них:

            Зі Скадовського району 21 особа, а саме:

-  8 жінок, 12 чоловіків (м. Скадовськ),

-  1 жінка (с. Антонівка)

З Каланчацького району 4 особи, а саме:

-  2 жінки, 2 чоловіка (с.м.т. Каланчак).

           За останню добу було відібрано 46 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР, в т.ч. 6 зразків від стаціонарних хворих, 40 – від амбулаторних хворих.

З початку карантину в районі зареєстровано 8 захворілих на COVID-19 медичних працівників Комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна районна лікарня», з них 2 лікаря, 6 – середній медичний персонал. Троє медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків один помер, четверо знаходяться на лікуванні. Складено тільки по одному випадку акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення який займався лікуванням  хворих на COVID-19, два випадки непов?язані з виробництвом, інші випадки розслідуються один з них смертельний.

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
–уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора