Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 03.12.2020 14:50
Кількість переглядів: 430

      Станом на 03 грудня 2020 року на 9-00 годину всього інфікованих на COVID-19 в районі з початку пандемії- 275 людей. За останню добу захворіло 6 осіб (серед них дітей та медиків немає).

- 224 людини  побороли недуг,

- 5 людей померли.

На самоізоляції під наглядом Комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги»  перебуває на амбулаторному лікуванні 33 людини з позитивним результатом РНК-вірусу COVID -19 та 42 контактних.

 В Комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна районна лікарня» на лікуванні перебуває 16 осіб хворих на COVID-19, із них:

            Зі Скадовського району 13 осіб, а саме:

 м. Скадовськ 9 осіб (із  них:  2- чоловіка, 7-жінок),

с. Новомиколаївка – 1 жінка, 1 чоловік.

с. Володимирівка – 1 жінка,

с. Красне – 1 чоловік.

З Каланчацького району 3 особи, а саме:

 смт Каланчак 1-чоловік та 2- жінки.

За останню добу відібрано 33 зразка біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР, в т.ч. 3 зразки від стаціонарних хворих, 30 – під час виїзду мобільної бригади.

З початку карантину в районі зареєстровано 4 захворілих на COVID-19 медичних працівників Комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна районна лікарня». Троє медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов?язків, одна особа з реанімаційного відділення на лікарняному. Складено тільки по одному випадку  акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення який займався лікуванням  хворих на COVID-19.

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
–уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора