Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Скадовському районі створено нову прийомну сім’ю

Дата: 02.12.2020 16:27
Кількість переглядів: 377

Фото без опису        Все частіше найбільш пріоритетними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського,  є сімейні форми виховання. Однією з основних напрямків роботи Скадовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) - пошук кандидатів у прийомні батьки, батьків – вихователів та патронатні родини.

Метою створення прийомної сім`ї, дитячого будинку сімейного типу або патронатної родини є забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом влаштування їх у сім`ї на виховання та спільне проживання.

            Завдяки злагодженої роботи керівництва районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, служби у справах дітей районної державної адміністрації, Центру та навчального закладу  у с. Благодатне створено та функціонує прийомна сім’я, в яку на виховання та спільне проживання влаштовано  4  дітей, позбавлених батьківського піклування.

            В цій родині діти почуваються захищеними, відчувають турботу, любов, встановлений емоційний зв'язок між членами всієї дружньої родини.

Шановні жителі Скадовського району!

В нашому районі категорійні діти потребують Вашої допомоги. Це можливо зробити завдяки перебуванню в патронатній родині.

Якщо вам не байдужа доля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Ви вирішили виховувати категорійних дітей у власній родині, просимо Вас звертайтесь до Центру, за адресою: м. Скадовськ, вул. Олександрівська, 32 або за           тел. (05537) 5-01-05 та 5-00-56.

                                                      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора