Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

Дата: 27.11.2020 14:44
Кількість переглядів: 225

Фото без опису       В останню суботу листопада в Україні вшановують пам'ять жертв голодоморів, зокрема, найстрашнішого – Голодомору 1932-1933 років.

Нашим спільним обов'язком є гідне вшанування вбитих голодом жертв комуністичного режиму, а також розповісти нащадкам про причини, наслідки Голодомору та спротив злочинній політиці тоталітарного режиму.

Цими скорботними днями, з сумом та гіркотою, ми згадуємо трагедію вселенського масштабу – геноцид українського народу, який став національною трагедією і окремою сторінкою нашої історії. Спільний біль, спільна пам’ять, спільний обов’язок – ці слова стосуються не тільки нашого минулого, але й мають сенс у нашому сьогоденні. І наш святий обов’язок закарбувати в серцях пам’ять про невинно убієнних.

28 листопада о 16.00 годині скадовщина приєднається до загальнонаціональної хвилини мовчання та акції «Запали Свічку Пам’яті».

Запрошуємо усіх небайдужих долучитись до акції та запалити свічку у вікні своїх осель на знак вшанування виморених голодною смертю.

Збережемо правду! Збережемо пам'ять!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора