Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День гідності та свободи

Дата: 20.11.2020 10:26
Кількість переглядів: 229

Фото без опису        21 листопада в Україні будуть відзначати День Гідності та Свободи. Хоча свято нове – запроваджене Указом Президента 13 листопада 2014 року – воно має велике значення для українців, адже встановлене на честь початку цього дня двох доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

У цей день ми віддаємо шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Наш святий обов’язок - згадати всіх Героїв, які виборювали свободу України і віддали своє життя за краще майбутнє рідного народу.

21 листопада вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора