Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено зустріч з представниками національних спільнот Скадовського району

Дата: 13.11.2020 14:55
Кількість переглядів: 454

Фото без опису        13 листопада 2020 року в Скадовській районній державній адміністрації відбулася зустріч з представниками національних спільнот Скадовського району під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої. На зустрічі були присутні представники національних спільнот вірменів, білорусів, азербайджанців, росіян, єзидів.

Зустріч розпочалася з привітань та нагороджень до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва директора Новоросійського сільського будинку культури Крупи Наталії Леонідівни (представника Володимирівського сільського товариства білорусів «Сябрушки»), директора Михайлівського сільського будинку культури Калініченко Марину Василівну (представника спільноти росіян) та учасників народного вокального квартету «Калини цвіт» Михайлівського сільського будинку культури.

Під час зустрічі обговорили проблемні питання розвитку етнічної, культурної, мовної та релігійної самобутності національних меншин. Представники національних спільнот висловили свої пропозиції до проекту програми збереження та розвитку етнічної, культурної та мовної самобутності національних меншин у Херсонській області на 2021-2024 роки.

Також, за результатами зустрічі було вирішено створити раду з питань міжнаціональних відносин при Скадовській районній державній адміністрації та проводити засідання зазначеної ради не рідше одного разу в квартал.

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора