Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовську привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2020 17:15
Кількість переглядів: 425

Фото без опису      Щорічно 09 листопада в Україні відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.

Це день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто день у день веде величезну просвітницьку роботу.

Сьогодні у виставковій залі районного будинку культури ім. Шевченка зібралися представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, підприємств, установ та організацій району, громадськості, аби привітати працівників культури та майстрів народного мистецтва району з їх професійним святом.

Під час заходу присутні переглянули персональну виставку вишитих картин заслуженої артистки України, членкині Національної спілки художників України Анжеліки Рудницької «Незриме коріння». Найкращих працівників культури було нагороджено почесними грамотами та подяками.

Впродовж свята чудовий настрій присутнім дарували виступи заслуженого діяча мистецтв України Анатолія Шумейко та соліста-вокаліста Анатолія Токарчука (Михайлівський СБК).

По завершенню заходу очільники влади завітали на відкриття експозиції фотоапаратів з колекції члена Національної спілки фотохудожників України Олексія Бєлоуса, яка присвячена оновленню гурткової кімнати народної фотостудії «Парус», якою більше 35 років керує Олексій Петрович Бєлоус.

Важко нині уявити події обласного, районного чи сільського масштабу без учасників аматорських колективів Скадовщини. Їх виступи ввійшли в наше повсякденне життя, стали часткою загального духовного надбання.

Щира вдячність вам, шановні наші працівники культури та майстри народного мистецтва за натхненну працю і відданість професії. Міцного вам здоров’я, сил та енергії для нових творчих звершень, людської шани і вдячності! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора