Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання зі святом Дня працівника соціальної сфери

Дата: 02.11.2020 14:52
Кількість переглядів: 550

          У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.  З нагоди свята 2 листопада у кабінеті голови Скадовської районної державної адміністрації відбулися урочисті збори.

            Голова районної державної адміністрації Світлана Покутня вітаючи працівників соціальної сфери з святом зазначила: «Кажуть добро повертається до людини сторицею. Про це, як ніхто, знають працівники соціальної сфери. Ви покликані допомагати, нести в світ милосердя. Ви даруєте людям надію на краще, вчасно подаючи  руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох з вас слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим», стали сенсом життя.

Сьогодні ми вітаємо вас, шановні працівники соціальної сфери, з професійним святом. Сьогодні всі теплі слова і побажання для вас. Ви цього заслуговуєте, бо, зазвичай, звикли самі дарувати тепло іншим, підтримувати словом, порадою. Я переконана, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну професію.

  Важко навіть уявити - скільки вами зроблено добрих справ за роки праці, скільки одиноких сердець знайшло прихисток, тепло і увагу завдяки вашій небайдужості і турботі.

Від імені громади району бажаю вам міцного здоров’я, терпіння і мудрості, домашнього затишку і тепла, достатку та добробуту. А ми в свою чергу будемо і надалі підтримувати такі потрібні сьогодні соціальні програми для поліпшення рівня життя скадовчан. Це наше спільне завдання і обов’язок. Спасибі вам за розуміння, за самовіддану працю. Зі святом!»

               Голова райдержадміністрайії Світлана Покутня разом із заступником голови Валентиною Головатою  вручили Почесну грамоту Скадовської районної  державної адміністрації провідному фахівцю з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг  Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Світлані Шмирьовій, Грамоту Скадовської районної  державної адміністрації начальнику відділу фінансово-господарського забезпечення-головному бухгалтеру Скадовського районного  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лідії Бейко, Гамоту Скадовської районної  державної адміністрації заступнику директора-начальнику відділу соціальної роботи Скадовського районного  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторії Горіній, Грамоту Скадовської районної  державної адміністрації головному спеціалісту відділу адміністрування та інформаційних систем Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області Сергію Акімову.

                                                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора