Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовську відзначили 76-ту рiчницю вигнання нацистів з України

Дата: 28.10.2020 14:38
Кількість переглядів: 601

Фото без опису      28 жовтня Україна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії — 76-ту річницю вигнання нацистів з України (День визволення України від фашистських загарбників). Саме у цей день в 1944 році було покладено край поневоленню території України нацистами і лиходійствам, які вони чинили.

Довгим, тернистим і вкрай кровопролитним був шлях визволення українських земель, адже довгих 22 місяці тривала битва за визволення України: від 18 грудня 1942 року і аж до 28 жовтня 1944 року включно. Минуло вже 76 років з тих героїчних часів, ми пишаємося нашими ветеранами і пам’ятаємо їх подвиги заради свободи, заради рідної України, заради життя на землі.

28 жовтня 2020 року Скадовською районною державною адміністрацією в особі голови Світлани Покутньої та заступника Валентини Головатої  на Алеї Слави                  м. Скадовська  покладено квіти до Пам’ятника невідомому солдату та хвилиною мовчання вшановано вічну пам’ять і славу героїв, загиблих під час війни.

 Народ, який пам’ятає звитяги своїх предків — незборимий. Шануймо світлу й вічну пам’ять про загиблих воїнів-визволителів, які поклали своє життя заради визволення Скадовщини та всієї України!

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

                                           Фото без опису    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора