Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Зеленський: Україна чітко виконує всі критерії у межах безвізового режиму з ЄС

Дата: 08.10.2020 13:28
Кількість переглядів: 689

Фото без опису      Останнім часом у медіа все частіше почала з’являтися інформація про нібито погіршення відносин між Україною та Європейським Союзом. Двадцять другий саміт Україна - ЄС, який вчора, 6 жовтня, відбувся в Брюсселі, ще раз підтвердив, що жодне із звинувачень, які лунали на адресу української влади в цьому контексті, не має реального змісту.

Під час пресконференції за підсумками саміту Президент Володимир Зеленський розповів, що Україна чітко виконує всі критерії у рамках безвізового режиму з Європейським Союзом. Тому жодних намірів забрати безвізовий режим в України немає і не було. 

Також Глава держави наголосив, що щойно дозволить епідемічна ситуація –  українські громадяни знову зможуть подорожувати до країн ЄС. 

«Європейський Союз відзначає значний прогрес України у реалізації ключових реформ за останній рік. Це запровадження ринку землі, це ухвалення банківського закону, розвиток децентралізації, старт роботи Вищого антикорупційного суду», – заявив Глава держави.

За словами Володимира Зеленського, партнери з Євросоюзу запевнили: безвізовому режиму ніщо не загрожує, а Україна чітко виконує всі необхідні критерії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора