Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовській дитячій школі мистецтв відзначили Міжнародний день музики та День вчителя

Дата: 02.10.2020 14:50
Кількість переглядів: 657

Фото без опису     Сьогодні, 02 жовтня 2020 року в актовій залі Скадовської дитячої школи мистецтв відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня музики та Дня вчителя. Участь у культурному заході взяли очільники міста та району, викладачі школи мистецтв.

Музика – найщиріше мистецтво, яке дає змогу висловити найсвітліші почуття, дарує дивовижні емоції та радість. З плином часу змінюються напрямки й смаки, але музика залишається вічною, щодня наповнюючи радістю мелодій життя кожної людини.

Особливі вітання адресуємо викладачам Скадовської дитячої школи мистецтв, які збагачують добром та духовністю своїх вихованців, відкривають їм шлях до вершин виконавської майстерності, та юних музикантів, для яких музика стала невід’ємною частиною їхнього життя. А також вітаємо всіх поціновувачів музичного мистецтва, й тих, хто дарує нам незабутні хвилини спілкування з цим чарівним, вічним і неповторним мистецтвом.

Під час заходу провідних діячів музичного мистецтва Скадовського району відзначили почесними грамотами.

Святковий сольний концерт викладача по класу фортепіано Скадовської дитячої школи мистецтв Інги Шульги подарував усім присутнім приємні емоції та естетичну насолоду, адже це і є основною метою музичного мистецтва – пробуджувати у людині найкращі душевні якості.

Хай музика назавжди залишається супутницею нашого життя, бо жоден вид мистецтва не може зрівнятися з нею силою свого емоційного впливу на людські душі. Нехай музика продовжує надихати та окриляти людей, додавати життєвих сил та позитивних емоцій, приємних почуттів та чудового настрою!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора