Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У м. Скадовську відбулися урочистості до Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 25.09.2020 14:05
Кількість переглядів: 1153

                                             30 вересня в Україні традиційно відзначають Всеукраїнський день бібліотек, що свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.

Саме напередодні цього свята, 25 вересня 2020 року, у виставковій залі РБК імені Шевченка зібралися представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, підприємств, установ та організацій району, громадськості, аби привітати працівників бібліотек району з їх професійним святом.

В книгозбірнях району працюють самовіддані люди. Всі вони вважають свою професію не простою роботою, а своєю місією, покликанням своєї душі. Вони є збирачами духовних скарбів, провідниками у світ нового і непізнаного.

Впродовж свята бібліотечні працівники отримували квіти, подарунки. Найкращих працівників бібліотек було нагороджено почесними грамотами.

Привітали працівників бібліотек та створили святковий настрій клуб авторської пісні «Капітан», солісти-вокалісти: Олексій Білоус (Скадовський РБК) та Анатолій Токарчук (Михайлівський СБК).

Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, міцного здоров’я, довголіття, миру, щастя, добробуту, творчої наснаги і нових успіхів та звершень у Вашій благородній просвітницькій справі.

Бажаємо з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити що БІБЛІОТЕКА – як все красиве і вічне – буде завжди поруч і допоможе нам здобувати перемогу!

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора