Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про відзначення Дня рятівника в Скадовському районі

Дата: 18.09.2020 16:07
Кількість переглядів: 1524

         17 вересня 2020 року голова Скадовської районної державної адміністрації Світлана Покутня привітала зі святом Дня рятівника колектив 19 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Херсонській області та зазначила, що здатність допомагати – це один з вищих проявів добра.  

Голова районної державної адміністрації наголосила, що День рятувальника це професійне свято тих, хто кожен день, кожну годину, ризикуючи власним життям, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей, ліквідувати руйнування, завали, зсуви. Результат цієї роботи сотні врятованих життів. Рятуючи чужі життя, ви  щоразу ризикуєте своїм.

Світлана Покутня подякувала рятувальників за особливе і безкорисливе добро, якому вони присвятили своє життя, та побажала працівникам 19 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Херсонській області міцного здоров’я, щастя, добра і якомога менше тривожних викликів та помилкових дзвінків. Ми вдячні вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконана, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете своєму народові. 

Після привітання голова Скадовської районної державної адміністрації нагородила Почесними грамотами за бездоганне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм під час ліквідацій надзвичайних ситуацій, пожеж та з нагоди професійного свята Дня рятівника:

– старшого лейтенанта служби цивільного захисту Піскоху Станіслава Геннадійовича, начальника караулу 19 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Херсонській області;

– молодшого сержанта служби цивільного захисту Загайкана В’ячеслава Андрійовича, пожежного рятувальника 19 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Херсонській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора