Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання робочої групи з контролю за використанням рекреаційних зон Скадовського району та острова Джарилгач

Дата: 15.09.2020 13:47
Кількість переглядів: 1754

Фото без опису14 вересня 2020 року під керівництвом голови районної державної адміністрації С.Покутньої відбулося засідання робочої групи з контролю за використанням рекреаційних зон Скадовського району та острова Джарилгач.

На підставі договору про використання рекреаційного пункту – «Лісовий квиток», суб’єкти господарювання, які уклади договір із ДП «Скадовське досвідне лісомисливське господарство» мають право використовувати рекреаційний пункт до 15 вересня 2020 року.

Після закінчення строку користування рекреаційного пункту, суб’єкти господарювання повинні у 15-ти денний строк забезпечити дотримання всіх умов вищезазначеного договору.

З метою підтримання належного екологічного та санітарного стану в рекреаційних зонах острова Джарилгач робочою групою планується перевірка у жовтні 2020 року щодо дотримання суб’єктами господарювання умов договору  про використання рекреаційних пунктів.

Було опрацьоване питання щодо удосконалення надання послуг з перевезення населення водним транспортом на о. Джарилгач на наступний курортно-туристичний сезон шляхом удосконалення логістики: урахування пасажиропотоку, координація водного транспорту, забезпечення безпеки руху пасажирів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора