Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В райдержадміністрації вирішували питання підвезення дітей с. Миколаївка до Петропавлівської загальноосвітньої школи

Дата: 01.08.2018 16:57
Кількість переглядів: 1294

        До голови Скадовської районної державної адміністрації звернулись голова Благодатненської сільської ради, батьки села Миколаївка та батьки учнів Петропавлівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів з приводу вирішення питання підвезення дітей с. Миколаївка, які виявили бажання продовжити навчання у Петропавлівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, що забезпечить наповнюваність та збереження мережі класів закладу освіти.

       Начальник відділу освіти Ольга Дудченко проінформувала присутніх батьків про те що с. Миколаївка відноситься до території обслуговування Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, до якої підвезення гарантується законом України про освіту. Наразі підвезення здійснюється найманим транспортом. Введення додаткового маршруту економічно не обґрунтовано та законодавчо не закріплено.

       Голова районної державної адміністрації Віктор Турик, в свою чергу. надав доручення заступнику голови РДА Надії Сєрковій, начальнику відділу освіти та начальнику фінансового управління районної державної адміністрації опрацювати це питання, врахувати всі варіанти пропозицій від громади та здійснити всі необхідні обрахування та надати висновки, щодо можливості вирішення даного питання у правовому руслі.

Сподіваємось на швидке вирішення проблеми, яка склалася.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора