Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Публічний звіт голови райдержадміністрації за 2017 рік.

Дата: 20.03.2018 16:52
Кількість переглядів: 702

  Як було анонсовано ще минулого тижня, сьогодні голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик публічно відзвітував перед громадою району про роботу у 2017 році. 

З метою інформування громадськості про результати діяльності за підсумками 2017 року відповідно до частини третьої статті 45 Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VIII «Про державну службу», на виконання Наказу Національного агентства з питань державної служби від 20 грудня 2016 року № 277 «Про затвердження Типового порядку проведення публічного звіту керівника органу виконавчої влади». У залі засідань районної державної адміністрації відбувся захід за участі представників громадської ради при районній державній адміністрації, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, експертів відповідних галузей і засобів масової інформації, а також тих жителів району, які виявили бажання більше детально ознайомитися з результатами роботи виконавчої влади за минулий рік.

Аналізуючи підсумки роботи за 2017 рік, Віктор Турик зазначив, що упродовж  року зусилля районної державної адміністрації спрямовувались на неухильне виконання законів України, указів та розпоряджень Президента України, актів і доручень Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, розпоряджень та доручень голови обласної державної адміністрації, а також програми економічного і соціального розвитку Скадовського району.

На початку свого виступу, очільник району зазначив, що за сукупністю рейтингових показників розвитку Скадовський район посідає 7 місце по області, але попри позитивні результати роботи, залишається ще багато проблем, які ми маємо вирішувати спільно, тому закликав всіх до продовження плідної співпраці. “Переконаний – це дасть нам можливість розвиватися і сповна використати внутрішні резерви в інтересах жителів нашого району”.  

Під час заходу була презентована інформація про діяльність районної державної адміністрації, її структуру, роботу її окремих установ, управлінь протягом 2017 року.

Продовживши свою доповідь голова районної державної адміністрації зупинився на кожному з структурних підрозділів, надавши відповідну оцінку їх роботи протягом 2017 року (з деталями та статистичними данними в звіті можна ознайомитись на офіційній веб-сторінці районної державної адміністрації).

Віктор Турик наголосив, що районна державна адміністрація відкрита до співпраці та завжди готова вислухати будь-яку критику та всі пропозиції щодо покращення життя громади Скадовщини.

По закінченню звіту жителем Скадовська було задане питання: «Які плани на перспективу розвитку Скадовщини  має Скадовська районна державна адміністрація?» На що отримав відповідь голови райдержадміністрації, що перспективним напрямком розвитку Херсонщини, а саме Скадовського району є курортно-туристична, оздоровча та агропромислова галузі, які перебувають на контролі обласної державної адміністрації і Скадовської районної державної адміністрації.

Наприкінці зустрічі очільник району подякував присутнім за небайдужість до питань життєдіяльності району, до майбутньої долі району та закликав до злагодженої роботи для побудови щасливого майбутнього для дітей України, громади району та всієї України.

З публічним звіт голови районної державної адміністрації можна ознайомитись на офіційній веб-сторінці районної державної адміністрації за посиланням: skadovsk-rda.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора