Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось робоче засідання районної Ради регіонального розвитку

Дата: 13.12.2018 16:45
Кількість переглядів: 1128

Фото без опису   Фото без опису                                 11 грудня 2018 року у залі засідань районної державної адміністрації під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Павленка С.М. відбулось робоче засідання районної Ради регіонального розвитку, в якому взяли участь голови місцевих рад району, керівники управлінь, відділів, служб районної державної адміністрації, представники громадськості, депутати районної ради.

Районну Раду регіонального розвитку створено з метою спільної роботи районної державної адміністрації з органами місцевого самоврядування щодо визначення напрямків розвитку громад району, визначення важливих об’єктів інфраструктури, що потребують модернізації або реконструкції та вирішення інших проблемних питань життєдіяльності району.

В ході засідання було розглянуто пропозиції місцевих рад району та структурних підрозділів районної державної адміністрації щодо визначення пріоритетних проектів та ініціатив, які можуть бути включені до перспективного плану регіонального розвитку Скадовського району. Проекти, що були представлені, охоплюють всі соціальні та економічні сфери життя району в т.ч. освіту, медицину, культуру та спорт, агропромисловий комплекс, дорожню інфраструктуру та інші.

Серед найбільш важливих проектів, що плануються до реалізації протягом 2019-2021 років визначено реконструкцію очисних споруд в м. Скадовськ та смт Лазурне, будівництво 10 сільських амбулаторій, ліквідацію застійної зони в акваторії центрального пляжу м. Скадовська, будівництво та реконструкцію доріг, ремонти та впровадження енергозберігаючих технологій у закладах освіти.

Підводячи підсумок засідання, Сергій Павленко зазначив, що завдяки спільним зусиллям органів виконавчої влади та місцевого самоврядування визначено перелік проектів, які будуть включені до перспективного плану регіонального розвитку Скадовського району на 2019-2021 роки.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора