Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

11 квітня 2018 року вітали нового керівника ДП «Скадовський морський торговельний порт»

Дата: 11.04.2018 16:41
Кількість переглядів: 705

Фото без описуЗгідно з наказом Міністерства інфраструктури України від 6 квітня 2018 року № 23-О директором Державного підприємства  «Скадовський морський торговельний порт» став Олексій Нікішенко.

Привітати новообраного директора завітала влада області, району і міста: Голова обласної державної адміністрації Гордєєв А.А., заступник голови обласної державної адміністрації Рищук Є.М., голова районної державної адміністрації Турик В.А., депутат Херсонської обласної ради Гончарський І.Л., голова районної ради Старенький О.Ф.

У актовому залі ДП «Скадовський морський торговельний порт» нового керівника трудовому колективу підприємства представив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв. «Наша спільна робота направлена на те, щоб дати розвиток підприємству та підняти його на гідний рівень. На сьогодні задача номер один - погашення заборгованостей по заробітній платі та залучення інвесторів. Я розраховую на співпрацю адміністрації портів, митників, прикордонників, нового керівника ДП «Скадовський морський торговельний порт» та всіх робітників. Зі сторони обласної державної адміністрації та обласної ради ми зробимо все, щоб запустити підприємство» - зазначив очільник області.

Голова районної державної адміністрації Віктор Турик також привітав з призначенням на посаду директора Олексія Нікішенко: «Переконаний, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість допоможуть вам у цій нелегкій справі. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна державна робота приносить задоволення і творчі здобутки, буде щедрою на мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани»

У свою чергу новопризначений керівник звертаючись до всіх присутніх зазначив: «У моїх цілях - спрямувати всі свої сили на розвиток підприємства в інтересах порту, його працівників. Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє і впевнений в успіху нашої спільної справи».

Довідка: Нікішенко Олексій Миколайович народився 1975 році. У 1997 закінчив Одеський державний морський університет.

У 1997 році розпочав трудову діяльність в Херсонському морському агентстві «Інфлот», працював інженером-диспетчером по флоту.

2005-2011 - інженер-диспетчер по флоту Херсонського морського агентства «Інфлот» в м.Скадовськ.

З травня 2012 по 10 серпня 2015 року - працював в ДП «Скадпорт» на різних посадах від помічника начальника порту, головного диспетчера порту, в.о. заступника директора порту з розвитку та інвестиційної діяльності до в.о. заступника директора порту з експлуатації та комерційної роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора