Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники водного господарства міста Скадовська відзначають своє професійне свято

Дата: 31.05.2018 16:32
Кількість переглядів: 664

Фото без опису Фото без опису                  Щороку в першу неділю червня згідно указу Президента України від 18 березня 2003 року № 226/2003 в Україні своє професійне свято відзначають працівники водного господарства.

Напередодні свята, 31 травня 2018 року, в актовій залі Скадовського управління водного господарства відбулися святкові урочистості, головними героями яких стали працівники Скадовського управління водного господарства.

На заході були присутні представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району.

Зі святом працівників водного господарства вітав керівник апарату Скадовської районної державної адміністрації Андрій Кириченко: «Від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від голови Скадовської районної державної адміністрації Віктора Турика, від Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто вітаю вас з професійним святом. Ваша багаторічна, самовіддана, наполеглива праця спрямована на розбудову водогосподарсько-меліоративного комплексу України, яка сприяє підвищенню добробуту українського народу, зміцненню та розвитку всієї держави, а також життєво важлива як для кожної людини, так і  для країни в цілому, адже вода – це цінний природний ресурс, який необхідно дбайливо використовувати та зберегти для майбутніх поколінь. Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, добра і достатку. Нехай кожен новий день дарує вам радість життя, втілює надії та сподівання на краще».

Подяку голови районної державної адміністрації  за сумлінну відповідальну працю в галузі меліорації та водного господарства, особистий вагомий внесок в розвиток суспільної справи, професійну майстерність, відтворення, ефективне використання  і охорону водних ресурсів та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників водного господарства оголошено Радо Миколі Павловичу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора