Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Святкуємо 50-річчя шкільного хору та 25-річчя творчої діяльності зразкового хору «Пролісок!»

Дата: 04.03.2019 16:28
Кількість переглядів: 974

Фото без опису   Фото без опису                          1 березня 2019 року, перший вже по-весняному теплий день, засяяв яскравими музичними фарбами в Скадовській дитячій школі мистецтв. Тут як завжди гамірно і надзвичайно цікаво. Тут звучить її величність музика! 

Сьогодні святкуємо 50-річчя шкільного хору та 25-річчя творчої діяльності його керівника – директора школи, викладача-методиста вищої категорії Марії Костянтинівни Мавріді. 

На сцені зразковий хор старших класів «Пролісок» (саме таку назву і званні «зразковий» він отримав за часи керівництва М.К.Мавріді). Ллється українська народна пісня «Марена», звучить українська та західна класика. Хор вражає майстерністю і професіоналізмом, адже вони – неодноразові переможці обласного фестивалю-конкурсу «Весняні дзвіночки», лауреати 1 та 2 премій.

А далі на сцену піднімаються вокальний ансамбль «Провесна, вокалісти Юлія Кантієва, Софія Барбух, Ксенія Браташ, струнний ансамбль «Тутті», домристка Валерія Коврижна, саксофоніст Павло Грищук – всі лауреати конкурсів, маленькі скадовські зірочки.

Пізніше естафету приймає талановита скадовська молодь – викладачі школи. І звучать, звучать вічні класичні та сучасні твори!

З подарунками, теплими словами та грамотами до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Віктор Турик, який подякув працівникам Скадовської дитячій школі мистецтв починаючи від техпрацівників і закінчуючи керівником закладу за їх неоцінений внесок в розвиток культури та мистецтва Скадовського району, впровадженні державницької політики в галузі культури і духовності України. Побажав творчого натхнення, успіхів у всіх починаннях та міцного здоров’я колективу хору та його керівнику Мавріді М.К. До привітання голови райдержадміністрації приєднались директор обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв, заслужений працівник культури О.М.Радова, помічник народного депутата Є.Рищука заслужений працівник культури О.В.Миронець, т.в.о. начальника районного відділу культури В.І.Шептухін, керівники органів місцевого самоврядування, учні школи №2 – «Академія творчості», представники філій школи.

І так хотілося, щоб свято продовжувалося! Бо дитячі очі світилися радістю, а музика кликала за собою у світ щастя, натхнення, весни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора