Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Століття за плечима

Дата: 10.07.2018 16:26
Кількість переглядів: 1101

Фото без опису    Фото без опису                                      Сто років для світу – маленька крихта у просторі часу, сто років для людини – майже вічність. Насичені подіями, святкові і буденні, тяжкі і радісні роки бачила у своєму житті жителька с. Михайлівка Скадовського району - Лисицька Феодосія Самсонівна, яка 10 липня поточного року зустріла свій 100-літній ювілей.

Нелегка була доля у Феодосії Самсонівни – народилася в сім’ї селянина в с. Крилово, Корецького району, Ровенської області. В кінці 1949 року переїхала до с. Михайлівка, Скадовського району, де в 1950 році вступила до колгоспу, працювала різноробочою. У 55-річному  віці вийшла на заслужений відпочинок.

Має двох дітей: доньку та сина, який проживає з матір’ю та здійснює за нею догляд; п’ятеро онуків та п’ятеро правнуків.

Саме цього дня, 10 липня 2018 року, до ювілярки на гостину завітали не лише рідні, а й представники районної влади, щоб засвідчити свою повагу, а саме:  голова районної державної адміністрації  Віктор Ананійович Турик, голова сільської ради  Олександр Миколайович Ситник, начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Галина Олександрівна Сухоруких, начальник Скадовського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України Херсонської області Олена Олексіївна Кожуковська.  

Звертаючись до Феодосії Самсонівни, голова районної державної адміністрації Віктор Турик подякував ювілярці за її багаторічну невтомну працю, життєву енергію, мужність та оптимізм:  «Радію, що, переживши багато бурхливих подій, ви сьогодні зустрічаєте ювілей у колі рідних та близьких вам людей, бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, бадьорості духу, благополуччя, сімейного затишку, миру, достатку, підтримки від рідних.»

 Після вітальних слів  очільник району вручив довгожительці вітальний адрес, грошову допомогу, квіти.

Попри свій вік, Феодосія Самсонівна – самостійна, активна, працелюбна, весела та сповнена енергії. Їй судилося не тільки вижити в буремні роки, а й дочекатися такого особливого поважного ювілею. Тож сьогодні, вона є багатою людиною: не на статки, а на роки, велику люблячу, турботливу родину та, звісно, спогади, у яких – ціла історія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора