Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Скадовську урочисто завершились тактичні навчання 124-ї окремої бригади територіальної оборони

Дата: 17.12.2018 16:25
Кількість переглядів: 1113

Фото без опису14 грудня 2018 року на базі Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури, у місті .Скадовську, відбулося урочисте шикування з нагоди завершення тактичних навчань 124-ї окремої бригади територіальної оборони. За період навчання військовозобов’язані відпрацьовували навички стрільби зі стрілецької зброї, колективної підготовки до охорони важливих об’єктів та виконували інші поставлені задачі.

Зі словами вдячності та привітань звернулися до військовозобов’язаних, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Чабан В.І., голова Скадовсьокї районної державної адміністрації Турик В.А., військовий комісар Скадовського районного військового комісаріату підполковник Власиневич В.Ф. Всі вони подякували резервістам за мужність, високий патріотизм та готовність обороняти рідну землю.

У своєму вітальному слові голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик привітав військовозобов’язаних із закінченням військового навчання та наголосив: «Захищати Батьківщину – це наш з вами священний обов’язок. Ці тактичні навчання дають змогу практично відпрацювати питання щодо вдосконалення навичок володіння зброєю, прицілювання тощо,  щоб у потрібний момент бути готовими стати на захист рідної домівки. Тож, дякую вам за ваш патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність. Впевнений, що у будь-яких найскладніших умовах ви залишитесь вірними військовій присязі та українському народу».

За самовіддану та активну діяльність, спрямовану на захист України, свідому громадянську позицію та розвиток територіальної оборони під час тактичних навчань Почесними грамотами були нагороджені підполковник Іщенко Дмитро Миколайович, підполковник Пузанов Віктор Миколайович та директор Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури Руденко Борис Михайлович.

       Нагадаємо, що військові тактичні навчання 124-ої окремої бригади територіальної оборони проходили з 5 по 14 грудня на території Скадовського району. Відповідно до закону «Про оборону України», територіальну оборону на всій території країни організовує Генштаб, а на території областей – обласні державні адміністрації. Основними завданнями територіальної оборони є охорона та захист держкордону, забезпечення умов для надійного функціонування органів влади, військового управління, стратегічного розгортання військ, охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями, підтримання правового режиму воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора