Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Національної поліції відзначили у районі

Дата: 04.07.2019 16:23
Кількість переглядів: 578

Фото без опису    Фото без опису         Складно недооцінити значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання громадського порядку та безпеки.

Згідно Указу Президента України від 04 квітня 2018 року №97 , День Національної поліції відзначається в Україні щороку 4 липня.

Саме сьогодні, з нагоди відзначення четвертої річниці Національної поліції, аби привітати мужніх та сильних, вольових та завзятих представників правоохоронних органів у районному будинку культури ім. Т.Г.Шевченка відбулися урочисті заходи, на які завітали представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування району, громадськість, ЗМІ.

Голова районної державної адміністрації Віктор Турик привітав працівників районного відділу поліції з професійним святом, подякував служителям закону за самовіддану працю та побажав, щоб удача та професійні успіхи завжди були постійними супутниками в їхньому житті: "На ваших плечах лежить величезна відповідальність, адже основними завданнями Нацполіції є реалізація державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку. Ваша робота важка і відповідальна. У вас немає ні вихідних, ані свят. Дуже часто ви ризикуєте своїм життям заради інших, тому бажаю вам щоразу після служби повертатись додому цілими та неушкодженими.  Щастя  вам, міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, здобутків в ім’я України. Найкращі побажання вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі вашого напруженого життя!».

За високий професіоналізм і мужність, сумлінне та відповідальне виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у справу захисту конституційних прав громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби зі злочинністю, зміцнення громадського порядку та з нагоди відзначення 4-ї річниці Дня Національної поліції України Грамотою голови Скадовської районної державної адміністрації нагороджено:

Бондаренка Віктора Володимировича- старшого лейтенанта поліції, старшого інспектора-криміналіста слідчого відділення Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області;

Дробітька Владислава Валерійовича- сержанта поліції, поліцейського-водія логістики Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області;

Реженка Павла Григоровича- капітана поліції, старшого дільничного офіцера поліції сектора превенції Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області

Урочистості до Дня Національної поліції України супроводжувалися святковою концертною програмою, яку підготували працівники культури району та юні учасники Міжнародного дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Зірки виходять на сцену».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора