Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча нарада щодо організації контролю за дотриманням санітарного стану на пляжах міста Скадовська та місцях масового відпочинку на о. Джарилгач

Дата: 21.05.2019 16:20
Кількість переглядів: 975

Фото без опису    20 травня 2019 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика відбулась робоча нарада щодо організації контролю за дотриманням санітарного стану на пляжах міста Скадовська та місцях масового відпочинку на о. Джарилгач. На нараді були присутні представники структурних підрозділів РДА, заступник міського голови, начальник районного сектору ГУ ДСНС України в Херсонській області, директор КП «Очисні споруди», керівник ТОВ «Скадовськ-Марина», директор ДП «Скадовське досвідне лісомисливське господарство» та директор Національного природного парку «Джарилгацький».

На зустрічі були обговорені питання щодо стану організації рекреаційної діяльності та контролю за вивезенням сміття на пляжах міста Скадовська та о. Джарилгач. Також була приділена увага питанням забезпечення належних умов відпочиваючим протягом курортно - туристичного сезону.

Віктор Турик зазначив, що 17 травня, на території біосферного заповідника «Асканія-Нова» урочисто відкрили фестиваль «Турист-Fest», який ознаменовує початок нового літнього туристичного сезону на Херсонщині, а 31 травня відбудеться відкриття туристичного сезону у Скадовському районі, тому на сьогоднішній день необхідно скоординувати роботу відповідних служб, установ та організацій для забезпечення проведення оздоровчого сезону на високому рівні та забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов на міських пляжах та на о. Джарилгач. Адже, Скадовський район є найбільшим курортно-рекреаційним районом Херсонської області, а рекреаційна діяльність є пріоритетною галуззю розвитку господарства району, якій приділяється значна увага зі сторони районної державної адміністрації.

Під час засідання розглянули ряд актуальних питань щодо моніторингу за дотриманням санітарного стану на о. Джарилгач, готовності пляжів  м. Скадовська до курортно-туристичного сезону, організації контролю за роботою очисних споруд м. Скадовська, вивезення побутових відходів з        о. Джарилгач, проведення хімічних та біологічних аналізів води Джарилгацької затоки, контроль за дотриманням вимог природоохоронного законодавства, укладання угод на вивіз сміття з рекреаційних ділянок о.Джарилгач  та  дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора