Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовську відбулися урочистості до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 08.11.2018 16:15
Кількість переглядів: 772

 
Щорічно 09 листопада 2018 року відзначають своє професійне свято працівники культури. Напередодні свята, 08 листопада 2018 року, у  РБК імені Т.Г. Шевченка відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Захід пройшов за участю представників органів виконавчої влади,  місцевого самоврядування,  працівників культури району, громадськості та ЗМІ.

Працівників культурної галузі району від імені районної державної адміністрації та громади Скадовщини привітав  голова районної державної адміністрації Віктор Турик.

«Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята! Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. Працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. Це свято – винагорода за вашу повсякденну працю. Численні  фестивалі,  конкурси,  додають мистецької слави району, роблять його відомим за межами області та держави. Професійні та аматорські колективи гідно представляють наш район на кращих сценах України. Бажаю вам вдячних цінителів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!», – зазначив голова районної державної адміністрації.

Подяки голови районної державної адміністрації за активну життєву позицію, професійну ініціативність та відповідальність, постійне вдосконалення фахового рівня та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва було оголошено: завідуючому відділом з основної діяльності по спорту КЗ “Скадовський районний будинок культури ім. Шевченка” Володимиру Єрмакову, керівнику зразкової художньої студії “Палітра” Миколі Буту, директору Широківського сільського будинку культури Олександру Бугаєнку та керівнику народної вокальної естрадної студії “Всі разом” Юрію Луканову.

Впродовж всього свята чудовий настрій присутнім дарували талановиті виступи творчих колективів району.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора