Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У м. Скадовськ стартував І етап районної спартакіади серед державних службовців

Дата: 11.05.2018 16:09
Кількість переглядів: 541

                  Один раз на рік проходить спартакіада державних службовців і працівники державних установ Скадовського району залишають свої робочі кабінети, одягають спортивну форму та грають у спортивні ігри.

Пропаганда здорового способу життя, залучення державних службовців до занять фізичною культурою та спортом, організація дозвілля та активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту – це основні завдання та мета проведення спартакіад серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Спартакіада серед команд державних службовців проводиться відповідно до Положення щодо проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, затвердженого наказом Головного управління державної служби та Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту 28.09.2007 № 258/3470 у три етапи.

Так сталося і цього року, 11 травня 2018 року відкривали І районний етап спартакіади державних службовців на базі Скадовської РК ДЮСШ.

У змаганнях прийняли участь 4 команди держслужбовців Скадовського району: команда районної державної адміністрації, команда Скадовської міської ради, команда Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів», команда Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Після урочистої частини державні службовці району випробували  себе у 3 видах спорту: футзалу, шашок та стрільби.   

У своєму вітанні голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик звернувся до усіх учасників спартакіади: "Вітаю вас з початком змагань, бажаю всім спортсменам спортивного завзяття, командної злагодженості, в рівній, чесній та цікавій боротьбі отримати бажану перемогу, а суддівській колегії – терпіння та неупередженого ставлення до команд».

Перший день спартакіади пройшов успішно та досягнуто найголовнішого результату – це здоровий та активний відпочинок держслужбовців в дусі взаєморозуміння і дружби.

12 травня 2018 року  продовжуватимуться змагання  з волейболу, настільного тенісу та шахів на базі Скадовської РК ДЮСШ.

Урочисте закриття та нагородження планується о 13.30 годині в залі Скадовської РК ДЮСШ. Запрошуємо всіх охочих повболівати за улюблені команди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора