Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Національна гвардія України запрошує на військову службу за контрактом

Дата: 04.04.2019 16:09
Кількість переглядів: 918

Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Національна гвардія України бере участь відповідно до закону у взаємодії зі Збройними Силами України у відсічі збройній агресії проти України та ліквідації збройного конфлікту шляхом ведення воєнних (бойових) дій, а також у виконанні завдань територіальної оборони.

Національна гвардія України пропонує гідне грошове забезпечення кожному військовослужбовцю. 

Мінімальний розмір грошового забезпечення військовослужбовців Національної гвардії України, які проходять військову службу за контрактом, становить 9000 гривень на місяць. Зазначений щомісячний розмір під час проходження служби збільшується у зв’язку з призначенням на посади з вищим тарифним розрядом, присвоєнням чергового військового звання, встановленням надбавки за вислугу років, а також з проходженням служби пов’язаної з підвищеним ризиком для життя.

Крім того, передбачені наступні виплати:

  • допомога для оздоровлення (один раз на рік);
  • матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань (один раз на рік в межах затверджених асигнувань);
  • одноразова допомога на початкове обзаведення (військовослужбовцям строкової військової служби, які прийняті на військову службу безпосередньо після закінчення строкової військової служби на військову службу за контрактом);
  • винагорода за тривалість безперервної військової служби (понад 15 років та кожні наступні 5 років);
  • одноразову грошова допомога військовослужбовцям, які призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, у разі їх прийняття на військову службу за контрактом.

Продовольче та речове забезпечення військовослужбовців здійснюється за нормами і в терміни, що встановлюються Кабінетом Міністрів України. Військовослужбовці військової служби за контрактом забезпечуються харчуванням за рахунок держави під час несення бойового чергування, варти, у разі призначення до складу добового наряду, а також під час перебування в навчальних військових частинах (центрах) або таборах для відпрацювання завдань з бойової (навчально-бойової) підготовки. Військовослужбовцям військової служби за контрактом речове майно видається за рахунок держави.

За більш детальною інформацією звертайтеся до військової частини 3056 Національної гвардії України, яка знаходиться за адресою: м. Херсон,  Паравозна, буд. 36.

Контактні телефони:  (095) 812-54-07, (066) 084-80-38.

Автор: Аліна Кобець , Управління інформаційної політики ХОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора