Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Приморському відкрили спортивний майданчик

Дата: 05.11.2018 16:06
Кількість переглядів: 766

Фото без опису Фото без опису                    03 листопада 2018 року в с. Приморське, Скадовського району відбулось урочисте відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям. Будівництво майданчика здійснювалось в рамках проекту «Розвитку в області мережі сучасних спортивних споруд», який у 2017 – 2018 роках реалізовується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Загальна вартість проекту складає 1416,746 тис. грн. Він реалізовувався шляхом співфінансування з державного фонду регіонального розвитку на суму 1066,746 тис. грн та бюджету Приморської сільської ради на суму 350,00 тис. грн. На свято завітали важливі гості: заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова комітету фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко, голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик та інші.

Заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, у своєму вітальному слові зазначив, що сьогодні громада Приморського , у день 205 – річчя рідного села, отримує чудовий подарунок, який свідчить, що в країні є зміни, у кожному селі й селищі з’являються стадіони, будуються дороги, що є свідченням того, що країна рухається в правильному напрямку.  

Голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв приєднався до привітань та зазначив: «Футбол - це не просто спорт і здоров'я, а ще й велика командна гра. Цей майданчик також побудований завдяки командній роботі Федерації футболу України, облдержадміністрації, депутатів обласної ради, а також громади села, яка спільно з бізнесом знайшла можливість дати співфінансування для цього об'єкта. Разом робимо націю здоровою та сильною!».

Під час урочистостей представники Херсонської обласної федерації футболу вручили футбольні м’ячі юним спортсменам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора