Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Скадовськ – місто дитячих мрій!

Дата: 07.06.2019 16:02
Кількість переглядів: 814

Фото без опису     Фото без опису               31 травня 2019 року Скадовськ відзначив День захисту дітей, і саме цього дня у нашому регіоні, під сміх щасливих дітей та спів веселих хвиль, стартує оздоровчий сезон.

 «Щороку в перший день літа ми відзначаємо свято юних громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч із дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Цей день покликаний нагадати дорослим, що діти – повноправні члени суспільства, мають право рости щасливими, займатися вподобаним справою. Я впевнений, що, об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби дати нашим дітям все можливе для їх самореалізації, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Любі діти! Ви – майбутнє Української Держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка» - зазначив у своєму вітальному слові Віктор Турик.

Найкращих юних, талановитих, спортивних, активних, творчих дітей міста привітали та відзначили грамотами, подяками, подарунками очільники міста та району.

               Почесною грамотою голови районної державної адміністрації за активну участь у творчому житті Скадовського району, популяризацію і розвиток мистецтва Херсонської області, участь та перемоги у Міжнародних і Всеукраїнських фестивалях талановитих, обдарованих дітей та з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей нагороджено Твердохліб Іветту - учасницю народного хореографічного колективу «Провінційний балет» (керівник Наталія Шептухіна) та Уварову Анастасію - учасницю народного ансамблю спортивного бального танцю «Каравела» (керівники Наталія Уварова та Володимир Шаронов).

Яскраву програму художніх номерів підготували творчі колективи Скадовського районного будинку культури: солісти народної вокальної студії «Всі разом» (кер. Юрій Луканов) та солісти вокальної студії (кер. Юрій Саранча). А також, творчі колективи Скадовської дитячої школи мистецтв, центру дитячої та юнацької творчості та показові виступи Кіукушин карате. Чарівними ведучими свята були Ліза Кость та Даша Скляр.

Усі присутні мали змогу помандрувати різноманітними майданчиками: в казковий світ тварин «Пухнастий друг» (гуртки Скадовського центру дитячої та юнацької творчості); працівники Скадовської ЦБС підготували літні канікули разом з бібліотекою, де на всіх чекала фото-зона «Її Величність – книга».

Напередодні свята, 30 травня, на художньому майданчику біля пам’ятника засновнику міста Сергію Скадовському, учасники зразкової художньої студії «Палітра» (кер. Микола Бут) Скадовського районного будинку культури, малювали серцем і пензлем різнокольорові барви мрій. Учасники художнього дійства отримали диплом та заохочувальні подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора