Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада з представниками торгівельних мереж та перевізниками району

Дата: 11.08.2020 16:23
Кількість переглядів: 476

Фото без опису      З метою дотримання в районі вимог постанови Кабінету Міністрів України від           22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», під головуванням Світлани Покутньої, в районній державній адміністрації відбулася нарада з представниками торгівельних мереж  «АТБ» та «ФРЕШ», магазинів «Джем», перевізниками та представниками Скадовського відділення Новокаховського відділу поліцію ГУНП .

             Нарада пройшла у вигляді конструктивного діалогу, в ході якого з’ясовувалися найбільш хвилюючі питання та шляхи їх вирішення.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території району запроваджено протиепідемічні заходи, передбачені для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки. Відповідно до них, заборонено:

  •  перебування в громадських будинках і спорудах без вдягнутих засобів індивідуального захисту;
  • проведення масових заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території;
  • знаходження на фізичній  дистанції менше, ніж 1,5 метра у разі перебування в приміщенні чи на території у положенні стоячи;
  • перевезення пасажирів в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, та без засобів індивідуального захисту (респіраторів або захисних масок).

Усі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах району. У разі погіршення епідемічної ситуації буде встановлений інший рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, що призведе до більш жорсткіших карантинних обмежень і негативно вплине на життєдіяльність мешканців району.

Наголосимо, що за дотриманням карантинних заходів постійно стежить спеціально створені в районі COVID- патрулі, до складу яких входять контролюючі служби, працівники поліції та представники органів місцевого самоврядування

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора